Wednesday, September 17, 2014

Sterilizarea - singura solutie a Romaniei

Am gasit solutia pe termen lung de oprire a masacrului…

Intr-o Romanie plina de ura si de nervi, de masacre si crime postate pe net, in timp ce in fundal sunt copii care rad tamp neintelegand gravitatea actiunilor parintilor, singura solutie a ecosistemelor si a civilizatiei sa renasca in cativa ani este STERILIZAREA.

O sa spuneti ca nu e nimic nou – insa nu ati auzit totul. Sterilizarea tuturor femeilor – daca femeile din Romania au fost in stare sa nasca asemenea monstri sau daca sistemul educational din RO, a reusit sa ne transforme minunatiile de copii in monstri, atunci nu meritam sa traim sau sa ne inmultim.

Stiu ca “iubitul” nostru presedinte ne indemna sa ne inmultim si sa crestem numarul de romani, ca deh! Femeia e ca si vita, tre sa fete vitei sa aiba idiotul ce sclavi sa puna sa munceasca in minele toxice, sa aiba sclavi pentru a nimici caini, sa aiba marionete gata sa ii spele picioarele si pacatele cu buretele…..

Si pentru ca solutia lui nu pare deloc una demna pentru oamenii care inca mai au discernamant… ne mai ramane o singura solutie. Asemenea sinucigasului care decide sa isi ia singur viata pentru ca asa considera ca e mai bine pentru el si cei din jur, asa ar trebui si noi sa nu ii mai facem idiotului rost de sclavi. Romania Sterila … asta ar trebui sa devenim, sa reducem la 0 posibilitatea ca astfel de monstri sa mai apara pe aceste teritorii. Speranta de viata cu ajutorului conducatorului a scazut mult, in 50-60 de ani curatam Romania….

Iar pentru cei care deja au copii, faceti bagajele, strangeti tot ce va e mai de pret, puneti in rucsacii copiilor – o fotografie cu muntii si una cu marea (sa va aduceti aminte de unde ati plecat) si apoi iesiti din tara pe cea mai apropiata granita. Plecati si nu uitati sa inchideti in urma voastra cusca numita Romania… vom plange printre gratii, dar nu de tristete ci de bucurie ca macar voi ati scapat…

No comments: